Afgelopen dagen waren geweldig leuk. Ik voel me gewoon enorm gezegend,oftewel,ik ben me bewust hoe God constant met een grote grijns op Zijn gezicht van me geniet. Ik zie Zijn goedheid in alles terugkomen dat ik doe. Ik vroeg me af of Hij nu pas goed voor me aan het zijn is. Maar het antwoord op die vraag weet ik al. Hij is altijd al goed voor me geweest. Zolang ik me kan herinneren dat ik leef zie ik Zijn goedheid over me. Het enige verschil is dat ik me er nu eindelijk meer bewust van aan het worden ben.

Afgelopen dinsdag met 3 geweldige vrienden uit eten geweest in Rotterdam,dat deed me goed. Het eten was heerlijk,ik had een couscousschotel genomen,erg goed. We hebben in het restaurant zelfs nog het spel `psychiatertje`gespeeld. We hebben enorm gelachen!

Gisterochtend had ik afgesproken met een vriend en tevens `geestelijk`vader van me. We gingen wandelen over de Erasmusbrug en zagen daar de `Queen Mary 2`liggen,een enorm Cruiseschip. Varen op zo`n schip staat ook in mijn top-10 van dingen die ik altijd nog wil gaan doen. We gingen bij een tentje lunchen,de Bagles & Beans,oh man,dat was superchill! We kregen een bord vol met brownies,dadeltaart,muffins,bagels,cheesecake en nog wat dingen die tè lekker waren. Plus daarbij een kop Cappuchino ter grote van een emmer en je maakt mij een gelukkig mens. Ik moet toch echt eens foto`s gaan maken van dit soort dingen,dat zijn ze wel waard. Bezoek deze tent en bestel `zin in zoet`,dan krijg je iets geweldigs. Het grappige was dat de serveerster ons complimenten gaf dat we het bord leeg hadden gegeten. Dat bleek namelijk niet veel voor te komen,haha.

In de avond gegeten bij een vriend en zijn vriendin en daarna film gekeken,Gran Torino;een donkere film maar echt heel sterk,zeker de moeite waard. Dit was ook echt genieten samen.
Ik wilde naar de kapper gaan maar Cynthia raadde me een kapper in Rotterdam aan.

Vanmorgen ging ik langs bij mijn broer en zijn vrouw,ik ben echt heel blij met ze. Sowieso ben ik gewoon helemaal blij met mijn vrienden en familie. Waar heb ik het verdiend dat ik met hen op mag trekken? Leuk!
Hierna ging ik maar  eens op weg naar de kapper.
Het begon al goed: ik moest ongeveer 3 kwartier wachten,maar ok,er lagen gratis lollies en er leek een dj te draaien,qua muziekstijl,niet slecht.
Uiteindelijk was ik aan de beurt en het was geweldig. Ik werd er gewoon super blij van hoe zij me tips gaf voor mijn haar en er iets moois van maakte. Ik verbaas me dan weer hoe geweldig mooi ik gemaakt ben en hoe goed zij dat dan kan accentueren met een schaar en wat haargel,wow.
Ik denk dat ik sowieso iedere 6 weken terug naar Rotterdam kom om naar deze kapper te gaan,echt waar.
Vanavond heb ik deel 2 van de kleine zeemeermin gekeken,ook erg leuk om weer even in Disney-sferen te verkeren 😉

Morgen ga ik naar een concert van `the Violet Burning`een geweldige band uit Amerika. Ik heb er enorm veel zin in.
En dan denk ik deze zaterdag of zondag weer terug naar Friesland te gaan. Tja,mijn planningen blijven verassend tot de laatste minuut.

De dagen overnacht ik bij Kevin in huis,het huisje dat ik vanaf 1 september weer verhuren ga aan iemand anders. Spannend!

Als ik zo denk aan al die vrienden en aan mijn familie dan kan ik alleen maar dankbaar zijn. Ik voel me een bevoorrecht mens,met zulke bijzondere mensen om me heen.

God is goed.

Please follow and like us: