Weer een nieuwe blog van mij. Met weer weinig nieuwe dingen die ik vertellen kan. Gelukkig schrijft Jan een hoop nieuwe dingen op die ik met hem deel. Afgelopen weekend is Jill Austin overleden,een van de leidende profetessen hier in Kansas City. Het was een schok dat dit gebeurde,een week geleden liep ze gewoon nog rond hier. Maar ze moest voor een operatie naar het ziekenhuis en daar ontdekten ze gangreen in haar ingewanden. Ze heeft het niet gehaald. Vandaag en morgen vieren we hoe haar leven was. Ik vind het bijzonder dat ik dit mee mag maken,want ook geestelijk liet God zien dat haar overlijden implicaties heeft voor de gehele gang van zaken in de geestelijke wereld. Er zal een toename komen van mannen en vooral ook vrouwen die wandelen in het profetische. Vandaag kwam dat allemaal naar voren tijdens de samenkomst en reageerde ik op de oproep. Lou Engle heeft voor me gebeden,dat vond ik heel fijn om mee te mogen maken. Ik kan niet geloven dat ik hier nog maar 2 weken ben. Het lijkt zoveel langer te zijn.
Nog een week te gaan,het doet me erg goed om hier te zijn. Het is alsof Jezus me naar huis stuurt om opnieuw te beginnen,een geheel nieuwe levensfase in te gaan met Hem. Ik vind het best eng allemaal,en vraag me af of ik kan leven zoals Jezus me laat zien om te leven,maar toch weet ik dat Hij me de genade geeft om Hem te zoeken in alles dat ik doe. Ik heb vele van mijnĀ verlangens in het Licht van Zijn aanwezigheid mogen zien en begrijp dat alles dat ik verlang zijn vervulling vind in Hem: mijn verlangen naar schoonheid,grootsheid,bekendheid,intimiteit,fascinatie,kennis,etc etc.

Alles in deze wereld is maar een echo van wie Jezus werkelijk is. Jezus zei me dat ik zonder angst Al mijn energie,tijd,gedachten en leven aan Hem over mag geven omdat ik zeker weten de vervulling daarvan zal vinden. Hij liegt niet en kan me niet teleurstellen. Wat Hij belooft dat zal Hij doen. En Hij belooft me dat als ik al mijn verlangens op Hem richt ze allemaal vervuld zullen worden. Wist je dat hoe dieper het verlangen is naar iets,des te dieper de vreugde is wanneer de vervulling komt. Daarom wil ik zo diep mogelijk verlangen naar Hem als dat mogelijk is in mijn leven. Dat betekent dat ik bepaalde dingen die ik graag doe in dit leven misschien niet of minder zal kunnen doen,maar het is het waard. Ik ben gemaakt om te verlangen,al onze dagen zijn opgebouwd met verlangens…ik weet nu dat die allemaal hun vervulling vinden in Hem,want eens komt de dag ik oog in oog zal komen te staan met Hem en dan wil ik een van die mensen zijn waartegen Hij kan zeggen: ”Nick,het was het waard he? Je hebt durven verlangen met alles dat in je is en je hebt het juiste gekozen,, Opnieuw zet ik mijn hart op de weg die door de wildernis loopt met Johannes als mijn grote broer en voorbeeld. Als Johannes het waard vond om zijn priesterbediening af te leggen en in de woestijn als een vriend van Jezus te zijn,wie ben ik dan dat ik dat niet ook zou doen šŸ™‚
Dit is waarvoor ik gemaakt ben.
Dat leven hier leven is makkelijker dan in Nederland. Hier is alles al gefacilliteerd en zijn er vele mensen die hetzelfde doen. In Europa is dat toch een stukje anders en met een vreze in mijn hart kom ik terug naar Nederland en met het vertrouwen dat God me genade geeft om zo te wandelen met Hem.

Ik zou kunnen denken dat dit alles door Kansas City en Mike Bickle komt,maar deze plaats is meer een plaats van herkenning dan een plaats die me iets nieuws geeft. God doet hetzelfde over heel de wereld:”Heer, geef me het geloof dat dat ook in Nederland het geval is,,

Van de week gingen we eten bij IHOP,het international house of pancakes,dat was erg lekker uiteraard en je kan zoveel drinken als je wilt,geweldig!
Het weer is hier zeer wisselvallig. De ene dag kun je in je t-shirt buiten lopen,en de andere dag vriest het zwaar. Ik heb van de week weer een geweldige wandelroute gevonden in het park,een secret place,waar ik dan geniet van Gods aanwezigheid en de eekhoorns die over lopen.

Jan en ik hebben iets ontdekt in de gesprekken met Amerikanen: wanneer ze je vragen naar je naam of waar je vandaag komt,dan bedoelen ze dat ze het gesprek willen beeindigen. Haha,dit is echt grappig om op te merken. We proberen hetĀ nu zelf ook uit bij mensen,en het werkt!

God is goed,de mensen zijn gezellig hier,en we hebben de tijd van ons leven.
Liefs,
Nick

http://www.youtube.com/watch?v=AqgwJCv3R9w&feature=channel_page

Grappig filmpje over Amerikanen.

Please follow and like us: