De conferentie begon de volgende dag dat we aankwamen.
4 intensieve dagen zouden het worden.
In de ochtend begon de eerste samenkomst om 09:00 en de dag duurde tot ongeveer 00:00
Maar het was het allemaal waard.
Mick Bickle had gezegd dat dit waarschijnlijk een van de belangrijkste conferenties van zijn geschiedenis zal zijn. Mike zou zoiets nooit zeggen tenzij hij het zeker zou weten.
Ik heb de afgelopen dagen mogen ervaren hoe God mij liet zien waar Hij me voor geschapen heeft.
Op een avond tijdens de conferentie liet God me opeens de afgelopen 8 jaar zien dat ik met Hem wandel en opeens vielen alle jaren op zijn plaats. Alsof de puzzel van mijn leven gelegd werd.
Ik kan moeilijk uitleggen hoe het voelde en hoe ik het ervaarde,maar ik weet nu meer dan ooit dat God me roept om een leven te leven van vasten,gebed en aanbidding:een nazireeër te zijn voor God. Het is een leven zoals Johannes de doper leefde,de weg te bereiden voor de tweede komst van Jezus.
Een wegbereider zijn,een forerunner zijn. Het klinkt misschien apart,maar ik besef nu dat ik van Jezus ben en niet van mezelf en ik wil samen met Hem werken als een vriend van Hem.
In februarie begin ik met mijn nieuwe baan en ik kan 15 tot 35 uur per week werken. Zodoende kan ik werken om in mijn kosten te voorzien en de rest van de tijd God te zoeken.
Ik zie uit naar de dag dat ik dit full-time zal gaan doen,die tijd komt eraan.
De gehele conferentie werd er onderwezen uit het boek Openbaringen. Het boek zegt wat het bedoelt en bedoelt wat het zegt. Jezus gaat terug komen en we moeten ons voorbereiden. Het bijzondere vond ik dat een tijd geleden God tegen me zei om de rest van mijn leven de eindtijd te gaan bestuderen,en nu gaat deze hele conferentie daarover,dit is dus een duidelijke bevestiging van wat God van me vraagt.
Het was in ieder geval helemaal te gek en de meest significante conferentie geweest voor mij tot nu toe en misschien wel voor de rest van mijn leven.
Een nieuw seizoen is begonnen voor de wereld,een seizoen waarin de eindtijdontwikkelingen zich zullen gaan versnellen,tot de dag dat de grote verdrukking begint en Jezus Zijn oordelen uitgiet over het rijk van duisternis. Wanneer die dag begonnen is mogen we ons verheugen dat Jezus spoedig terug komt en de boel recht gaat zetten hier op aarde.
Ik lijk te gaan preken,dus ik schakel weer even verder 

Het is apart om na 4 jaar weer terug te zijn. Het is erg leuk dat mensen me herkennen en ik heb leuke gesprekken met hen. Ik zie uit naar wie ik nog meer ga ontmoeten hier.
Ik ben in ieder geval superblij met Mike Bickle,hij is als een voorganger voor me.
4 jaar geleden was het nog vrij rustig hier. Dan zat je met 20 mensen in het café en 50 in de prayerroom. Nu zit je met 50 in het café en met 150 in de prayerroom.
Toendertijd kende je de meeste mensen. Nu lopen er zoveel rond dat dat niet makkelijk meer is.
Wel is de prayerroom nagenoeg hetzelfde gebleven. En het natuurgebied en omgeving ook. Dat maakt dat het lijkt alsof ik nooit ben weggeweest.

Jake en Michelle wonen hier nu net 3 maanden en hebben,zoals iedereen bij ihop,niet veel geld te besteden. Jan en ik hadden sterk de indruk om ze te zegenen en hun boodschappen te gaan betalen.
Jake was helemaal overweldigd en werd er stil van. In 3 maanden tijd had hij niet zoveel boodschappen gekocht als dat we deze weken hadden gedaan. Dat was echt heel tof om voor ze te doen. Geven is goed.

Tot zover gaat het geweldig goed met mij hier. Ik ben God zó dankbaar dat ik hier weer mag zijn en ik hoop dat ik ieder jaar hier nu weer komen mag,het voelt nog steeds als een thuis hier.

Janvdtempel.nl/weblog is de weblog van Jan,hij heeft foto`s erop staan en schrijft ook over onze avonturen.

Please follow and like us: