Tis nu alweer bijna 22.00 in de avond,gisteravond 20.00 uur Nederlandse tijd vertrok ik met Jan en Matthias in het vliegtuig terug naar Nederland. De reis verliep voorspoedig. De zitplaats was ok,de vlucht ging snel,mijn gevoel was goed. Ik zat gezellig naast Jan tijdens deze reis. Het was gezellig tot er een beker cola omviel en ik de lucht in moest springen zodat de cola mijn stoel kon overstromen in plaats van mijn broek 🙂 Ondertussen stroomde de rivier door naar de grond en de koffer die onder mijn stoel stond… Gelukkig viel het allemaal mee met de schade,ik kan er wel om lachen. Dit is typisch iets wat Jan en ik meemaken als we samen zijn.

De afgelopen weken waren een tijd waarin Vader me een hoop heeft verteld door een hoop verschillende mensen heen. En al die verschillende mensen bleken haast hetzelfde tegen me te zeggen,dat was het aparte ervan. God die voor me uit gaat,voor me zorgt,grote plannen heeft,me nooit alleen laat,naar me lacht. Allemaal waarheden over wie Hij is. Dus ik ging bemoedigd en vol hoop op weg naar Nederland,ik had er zin in.
Net nadat ik geland was zette ik mijn telefoongesprek en had ik mijn eerste telefoongesprek.

Nu heb ik al enkele maanden een leuk baantje waardoor God voor me zorgd,ik heb het er enorm naar mijn zin en heb ervaren dat God me die baan gegeven had.

Maar nu had ik dit telefoongesprek,mijn hoofd moe van de reis,en hoorde ik de mevrouw vertellen dat ik `Niet meer hoef te komen werken vanaf deze maandag,er zijn verschuivingen opgetreden binnen het bedrijf en ik ben niet meer nodig,ook al lieten de chefs me vorig jaar nog weten dat ik terug kon komen`.

Eigenlijk schrik ik niet meer van dit soort dingen,ik kan er ergens wel om lachen. Het is kennelijk weer tijd voor iets anders,ook al weet ik echt niet waar ik nu weer terecht ga komen. Ik vind het ook bestwel weer moeilijk om dit los te laten en verder te gaan,dat loslaten blijft spanning geven. Maar vreugde helpt me om verder te trekken met Jezus naast me.
Dussss….
Terug in Nederland,
Zonder baan,
Maar mét Jezus én een geweldige toekomst!

Ik sluiten mijn ogen en blijf dicht bij Hem…(what else can I do?)

Please follow and like us: