Gisteren werd ik gewoon om 06:30 klaarwakker!!

Ik ben met mijn broer meegeweest naar zijn werk,daar heb ik bij het winkelcentrum rondgelopen.

Een beetje de boel verkennen zeg maar.

In het centrum bleek een Subway te zitten,in Nederland is dat toch wel mijn favoriete fastfoodzaak. Maar ik moet toegeven dat dat niet het geval zou zijn als ik hier zou wonen. Ten eerste,het smaakte gewoon niet zo lekker als thuis. En ten tweede,er zijn hier zoveel meer betere broodjes en saladezaken dat de Subway daartussen eigenlijk weinig voorstelt. Op zoek naar iets anders dus.

Over de McDonalds hier heb ik ook al mijn oordeel klaar. Die scoort ook in de min. Tja,weinig variatie qua keuzes hier.

Er was ook een meertje,daar ben ik maar weer eens in slaap gevallen.

Die avond hebben we samen een film gekeken: Nim`s Eiland,in ieder geval een film die voor kinderen enorm leuk is om te zien. Dat wil zeggen dat ik em ook leuk vond J

 

Vandaag was echt weer een vreemde dag.

Grotendeels geslapen zeg maar.

Tot ik hoorde dat mijn broer een mountainbike had staan en maar eens de heuvels hier wilde verkennen.

De wijk heet hier `Seven Hills`,dat heb ik gemerkt ja,wow. Ik ging naar de kerk fietsen. Ik heb ere en uur en een liter zweet over gedaan om e rte komen. Ik heb op een fietsrit nog nooit zoveel hoeven schakelen als dat ik vandaag gedaan had.

De heuvel af is echt geweldig! De heuvel op is zwaar!

De dienst was erg tof. Sowieso is de aanbidding geweldig,maar de boodschap was ook heel goed. Het ging over wijsheid. De wijsheid van het `doen`.

         Dat je iets in je hoofd kan weten,maar dat dat niets voorstelt als je het niet uitvoert.

         Stel je voor dat je vanaf nu alleen nog zou uitvoeren wat je tot nu toe in je hoofd hebt zitten. En daarna zul je pas weer nieuwe kennis mogen op doen. Dat idée vind ik echt geweldig.

Mijn eerste contact gehad met een jongere hier. Wes uit Zuid-Afrika. Hij doet het tweede jaar van de Bijbelschool. Aardige gast.

Ik zou iedere kerkganger uit Nederland wel willen uitnodigen om hier te komen kijken en te proeven van de atmosfeer die hier hangt in de Hillsong kerk. Tis echt een community hier,dat merk je enorm,echt gaaf.

Zoe,de baby,is weer ziek geworden vanavond…dat is erg vervelend. Ze was net aan het opknappen.

Mijn broer wilt gaan verhuizen,dus we hebben  een huis bekeken vandaag. Die huizen hier hebben echt grote tuinen! En geweldige verandas! Dit huis had zelfs een zwembad in de tuin,het bijzondere was toch wel het groene water dat erin zat.

Tja,dat word dus nog schoongemaakt zeggen ze….

Ze hebben hier ook allemaal fruitbomen in de tuin staan zoals ik al gezegd had.

Dit huis had ook van alles staan,mega-grapefruits en citroenen,sinaasappels.

 

Kben een boek aan het lezen,het is fictie en het heet `The Shack`,geloof me,dit boek moet je gelezen hebben!

Phoebe heeft een dvd voor me meegenomen ` Once` een muziek film. Ik heb het idée dat ik deze ga kopen als ik em gezien heb.

Ik ga em nu zien 😛

Please follow and like us: