Nog een weekje en dan vertrekken we alweer. Veel heb ik niet geschreven,tja,dat is een beetje te verwachten als je me een beetje kent. Maar het is gewoon ook echt een druk-achtig,en tegelijkertijd kom ik tot rust bij God. Raar kan dat voelen.
Op God-tv is trouwens te volgen wat er gebeurt hier tijdens de awakenings avonden.
Mensen worden elke avond genezen,echt geweldige genezingen,en ook via televisie worden mensen aangeraakt door God. De afgelopen dagen ben ik gewoon weer lekker naar de prayerroom geweest en heb ik ook weer wat mensen ontmoet van jaren geleden. Gisteren ontmoette ik zelfs een oudere man die ik 5 jaar geleden hier ontmoet had,hij zei me toen om een bepaald boek te lezen. Gisteren moest ik opeens de hele tijd aan hem denken,en wat denk je?,die avond kom en ik hem tegen en zegti ie me: where have you been? Echt grappig,hij heeft voor mij en Matthias gebeden en we hebben een goede tijd gehad. Hij is zo`n oude vader in het geloof. Heel bijzonder was die ontmoeting. Met Jan en de meiden is het erg gezellig hier,en de mensen bij wie we slapen zijn ook echt superlief. Ook al hebben ze niet veel,toch willen ze ons het beste geven van wat ze hebben.
Ik slaap elke dag op de bank,dat lijkt comfortabel,maar hij is wat kort,dus mijn rug verzet zich soms wat: Maar,dan laat ik gewoon weer bidden voor genezing,haha.

Op de website van Jan staan wat foto`s en andere stukjes van hem,dat geeft een wat beter plaatje van ons verblijf hier.
Het weer is hier echt heel koud,en er ligt op plekken gewoon meer dan een halve meter sneeuw,echt niet normaal meer.
Vandaag vieren we de verjaardag van Sander en gaan we als groep uit eten,dat word vast heel gezellig.

Ik ga weer verder met koffie drinken šŸ™‚ ,een kleine koffie die nog steeds groter is dan een grote koffie in Nederland,zo hoort het.

Please follow and like us: